Gutter liker ikke! (invi)
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Gutter liker ikke!

  • 08.04.2013kl.19:55
  • 0

Det gutter ikke liker

1. Altfor høyt lytte. Mens men ikke vil ha en jente som er altfor sjenert til å snakke, de ønsker ikke en jente som kommer til å alltid bli hørt heller. Med andre ord, de ønsker noen som kan heie på en fotballkamp, men er ikke sterkere enn resten av mengden.
2. Ikke ærlig med følelsene sine, spiller for mange kamper. Gutter som jakter, og ikke hater spill, men de ønsker ikke å kaste bort tid på deg hvis du ikke skal ha noen reaksjon heller. Så, hvis du liker ham, gi ham noen tegn, og hvis du ikke gjør det, ikke kast bort tiden sin.

3. Umoden, fungerer som en tenåring. Mens det er morsomt å leke seg, og gutta elsker en jente som liker å ha det gøy, har det gøy og å være umoden to forskjellige ting.

4. Dårlig hygiene. Damer dusj, ta på rene klær, og vask ansiktet hver dag. Puss tennene, bruk deodorant, og hver den personen som andre mennesker ønsker å være rundt.

5. Too gjort opp, eller over gjort. Det er sant at gutta ikke vil at du skal være en vandrende fett ball, men også de ikke ønsker å se deg komme inn med en halvkilo sminke og iført designer klær for å henge ut etter skoletid.

6. For fremover, eller skyver forholdet altfor fort. En fyr kan like deg, men hvis du begynner å snakke ekteskap, eller blir for alvorlig, eller bare presse dem til å definere sine følelser, eller innrømme noe de ikke er klare til, så de ikke liker det.

7. Manipulerende, sladder eller baktalere. Ingen liker disse type mennesker, inkludert de gutta de dags dato. Så ikke være en av disse jentene.

8. Er sent, eller ikke pålitelig. Gutter liker ikke å møte opp for å plukke deg opp for en film, og deretter måtte vente 20 minutter for deg å være klar. Hvis de går glipp av forhåndsvisninger fordi du ble setter make-up på de kommer til å være sint fordi de ikke kan se deg i en mørk kinosal uansett.

9. Er ikke intelligent. Ingen mann ønsker å være rundt en air-head eller noen som ikke kan bære på en intelligent samtale. Riktignok elsker de jentene vet mindre enn de gjør, men det er en macho ting, og de ​​foretrekker en jente med hjerner til en uten.

10. Er for intelligent og flau det. En fyr ønsker ikke å snakke med en dør, men også de ikke ønsker å snakke med en bok. Faktum er, det er flott å være smart, men ikke flaunt det.  

 

Blogges!

-Victoria