invi - To jenter som liker å henge med venner, shoppe osv... Vi elsker Justin Bieber!<3 Vi blogger om alt fra hverdag til skolen! lurer du på noe så er det bare å spørre!<3 Ta kontakt på vhj99@live.no eller ingvild@megrund.no
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Jar of hearts

 • 04.05.2013kl.18:40
 • 5

Hallo:) Jeg la ut en video på youtube for ca 2 måneder siden som jeg har tenkt å vise dere nå, jeg er kanskje ikke så veldig flink, men jeg elsker å synge! Jeg har elsket det så lenge jeg kan huske. 

 

Blogges!
-ingvild 

Sverige

 • 27.04.2013kl.08:32
 • 0

Hei, unnskyld for at vi ikke har blogget noe den siste uken. Jeg har vært ute med venner hver dag, og da har ikke jeg rukket å blogge. Igår var jeg hos frisøren, jeg bleket håret og klippet tuppene. I dag skal jeg, mamma og Magnus en tur til Sverige. Gleder meg. Vi drar klokken 10 sånn at vi kommer dit litt tidlig, så vi får bedre tid. 


Hva synes du?

 

Blogges!
-ingvild 

Lørdag

 • 20.04.2013kl.21:00
 • 1

Hallo, i dag er det endelig lørdag. I går hadde vi norsk-tentamen og jeg var i hov etter det og helt til klokken 11 på kvelden. Derfor ble det ikk noe blogging i går. Jeg aner ikke hvorfor Victoria ikke blogger i det hele tatt men.. Nå har vi akkuratt vært hos bestemor og bestefar og spist middag. 

 

Blogges!
-ingvild 

30 days challenge day 10

 • 18.04.2013kl.16:41
 • 0

En sang som betyr mye for meg:

 

 

Blogges!
-ingvild 

sykt

 • 17.04.2013kl.17:28
 • 0

Hallo! haha, beste overskriften ja. Jeg fikk ikke blogget etter konserten i går siden jeg kom hjem halv 3 på natten. Konserten var helt syk. Det var den beste dagen i mitt liv. Etter 6 timer venting i kø, kom vi oss inn. Vi stod nesten helt frammerst i køen og nesten hekt frammerst i golden circle. Når konserten var ferdig så møtte vi Magne fra paradise hotel, han er så sykt kul.

 

Blogges!
-ingvild 

Justin Bieber

 • 16.04.2013kl.09:24
 • 0

Hallo alle sammen!:)
Nå er det ca en halvtime til jeg, Lisa og Victoria drar til Telenor Arena. Vi skal først til Oslo og parkere der, så tar vi bussen til Telenor Arena. Jeg og Lisa har overnattet hos Victoria i natt og vi har ikke hatt nett før nå, og det er derfor vi ikke har fått blogget noe. Unnskyld for det.

Blogges!
-ingvild

Brann

 • 14.04.2013kl.16:59
 • 1

Hallo folkens, nå sitter jeg i senga og er ganske så redd, for det brenner rett nedenfor huset våres. Det er en mann som har blitt sendt til sykehuset, og brannen er veldig kraftig.  Jeg er hos mamma nå, og brannen er ved pappa, men jeg skal til pappa straks. Jeg er veldig redd akuratt nå, men det skjønner dere vel. I stad så klikket det helt for meg, for først NÅ har det gått opp for meg at jeg skal se Justin Bieber live, det er helt utrolig. Omg, jeg dør

 

Blogges!
-ingvild 

Fredag!

 • 12.04.2013kl.21:07
 • 0

Hallo, i dag så hopper jeg over 30 days challengen fordi jeg har ikke noe kamera til å ta bilde med. 
Endelig er det fredag. I morgen så reiser vi til slemmestad fordi vi skal på sånn navnefest, så da er det ikke sikkert jeg får blogget før på kvelden. Men jeg håper at victoria får blogget. Herregud, nå er det bare 4 dager igjen til Justin Bieber konserten!

 

Blogges!
-ingvild 

30 days challenge day 7

 • 12.04.2013kl.18:13
 • 0

♥ Challenge day - 7. Et bilde av deg for 3 år siden

haha, fant ikke noe annet!! har så lite

 

Negler!

 • 10.04.2013kl.19:58
 • 0

Minner om spørsmålsrunde!

 • 10.04.2013kl.19:26
 • 1

Hei, victoria her! 
Minner om at vi har en spørsmålsrunde på bloggen nå, det er lov å spørre om hva som helst, vi svarer på alt!! :)
Håper vi får inn masse spørsmål av dere!! :) Vi skal filme den om vi får inn nok spørsmål :)

håper vi blir spammet med spørsmål!

da blogges vi!!<3

-Victoriaa

Steffen har bursdag i dag!

 • 09.04.2013kl.15:12
 • 0

Hei!! 

I dag har en utrolig god venn av meg bursdag, Nemlig steffen<3
Vi møttes i syden for snart 2 år siden tror jeg? Vi ble kjent gjennom noen andre der! Vi var i en uke alle sammen, og dro samme kvelden. Vi hadde serr verdens beste uke med han og noen andre!! Han er en utrolig snill og kul gutt! Var verdt å bruke tid for å bli kjent med han! De var her i sommer og besøkte oss i 2 dager! det var veldig hyggelig, vi så på film og koste oss, var egentlig jævli kleint! menmen you only live once! Jaja men her kommer det!

GRATULERER MED FJORTIZZ DAGEN TIL VERDENS KULESTE GUTTEVENN! MASSE GLAD I DEG OG HÅPER DU FÅR EN FIN DAG! DU FÅR GAVE I SOMMER! OG VI SKAL FÅ DET DRITFETT!!  SAVNER DEG MASSE OG KOS DEG MASSE I DAG! LOVEU!!<3 :)

Vi blogges!!

-Victoria!

 

30 days challenge day 4

 • 09.04.2013kl.14:59
 • 0

♥ Challenge day - 4. Favoritt tv-serie(r)


Paradise Hotel! Det er så jævli kleint:P men deet er syykt underholdene, samtidig gøy å se på! 

Nei, huff vet ikke helt hva jeg skal si om det! :)

Men da blogges vi senere!!<3
-Victoria 

Syk

 • 09.04.2013kl.12:42
 • 0

Hallo alle sammen. I dag våknet jeg opp og var ikke i form i det hele tatt. Så jeg ble hjemme fra skolen. Det var egentlig meningen at jeg, mamma og Magnus skulle på cc i morgen, men hvis jeg ikke er i form da så blir det nok på torsdag. På lørdag drar vi til slemmestad på navnefest til Oliver, det blir sikkert spennende fordi jeg har aldri vært på en borgerlig navnefest før. I dag er det kun en uke til Justin Bieber konserten, jeg kan ikke tro det. Tiden har gått så utrolig fort. Det har faktisk ikke helt gått opp for meg at jeg skal få se Justin Bieber live. Og husk at dere må sende inn flere spørsmål til spørsmålsrunden.


Blogges!
-ingvild

Bloggtips!

 • 08.04.2013kl.20:05
 • 0

1. Blogging er en flott mulighet til å få uttrykke seg

Du har rett til å si din mening og bli hørt, og blogg kan være en fin måte å få sagt det du vil. Samtidig er blogging kreativt og gir deg god trening i å skrive.

2. Vær et forbilde for leserne dine

Tenk over at du kan ha stor innflytelse og påvirkningskraft på leserne dine. Du kan ha yngre lesere som ser opp til deg og det gir deg et ansvar.

3. Ta alvorlige tilbakemeldinger seriøst

Hvis noen skriver til deg at de har det vanskelig, gi dem et svar og be dem søke profesjonell hjelp. Dette kan de få ved å kontakte for eksempel: Barneombudets Klar Melding tjeneste, ung.no, Alarmtelefonen 116 111, SUSS eller Kors på Halsen.

4. Krenkelser er ulovlig, og kan politianmeldes

Det er viktig å benytte seg av ytringsfriheten, men ikke la det gå utover andre. Det er lov å være uenig, men vis respekt. Å skrive stygt om andre eller baksnakke er å krenke andre. Det er straffbart.

5. Å publisere bilder av andre uten tillatelse er ulovlig

Få tillatelse dersom du skal skrive om eller legge ut bilder eller videoer av noen andre enn deg selv. Dersom du ikke har fått tillatelse, fjern det.

6. Stå for det du skriver

Hvis du angrer på et innlegg, kan du skrive et nytt innlegg der du beklager. Lag en lenke til hovedinnlegget, som du ikke sletter. Ett unntak er krenkende innlegg. De må slettes uansett.

7. Sett grenser for hva du deler med andre

Hvis det du skriver ikke er noe du ville ha delt med din verste fiende på den ene siden eller foreldrene dine på den andre siden, ikke legg det ut. Internett er åpent for alle, så det du skriver vil også kunne leses av alle. Ikke oppgi for mye personlig informasjon.

8. Vær oppmerksom på at du kan få stygge kommentarer

Fokuser mer på de positive og mindre på de negative kommentarene. Ikke gi oppmerksomhet til de som skriver stygge kommentarer. Du kan også velge innstillinger på bloggen som gjør at du kan velge hvilke kommentarer som publiseres. Ikke legg ut bilder av deg selv hvis du ikke tåler både positiv og negativ tilbakemelding.

9. Ikke publiser når du er sint

Skriv gjerne når du er sint, men vent med å publisere til du har roet deg og lest gjennom innlegget på nytt. Da er det mindre sannsynlighet for at du publiserer noe du angrer på i etterkant.

10. Vær positiv og ha det gøy med bloggen, da er andre positive tilbake

Å blogge gjør du fordi du har lyst, ikke fordi du må. Det er ikke leserne som bestemmer når og hvordan du skal blogge, gjør det på din egen måte.

 

Vi blogges

-Victoria

I'm okay, a girl's biggest lie!

 • 08.04.2013kl.20:00
 • 0

Uansett situasjonen, aldri la dine følelser over makten din intelligens.

 

Det er en historie bak hver person. Det er en grunn til at de er som de er. Tenk på det før du dømmer noen.

 

Meg uten deg er som Facebook uten venner, YouTube uten videoer, og Google uten resultat.

 

Suksess er feil slått ut, sølv fargetone av skyene av tvil, og du kan aldri fortelle hvor nær du er, kan det være i nærheten når det virker langt borte, så hold deg til kampen når du er hardest rammet, er det da ting blir verre at du ikke må slutte!

Aldri kjempe en kamp som gud har allerede vunnet for deg.

Gutter liker ikke!

 • 08.04.2013kl.19:55
 • 0

Det gutter ikke liker

1. Altfor høyt lytte. Mens men ikke vil ha en jente som er altfor sjenert til å snakke, de ønsker ikke en jente som kommer til å alltid bli hørt heller. Med andre ord, de ønsker noen som kan heie på en fotballkamp, men er ikke sterkere enn resten av mengden.
2. Ikke ærlig med følelsene sine, spiller for mange kamper. Gutter som jakter, og ikke hater spill, men de ønsker ikke å kaste bort tid på deg hvis du ikke skal ha noen reaksjon heller. Så, hvis du liker ham, gi ham noen tegn, og hvis du ikke gjør det, ikke kast bort tiden sin.

3. Umoden, fungerer som en tenåring. Mens det er morsomt å leke seg, og gutta elsker en jente som liker å ha det gøy, har det gøy og å være umoden to forskjellige ting.

4. Dårlig hygiene. Damer dusj, ta på rene klær, og vask ansiktet hver dag. Puss tennene, bruk deodorant, og hver den personen som andre mennesker ønsker å være rundt.

5. Too gjort opp, eller over gjort. Det er sant at gutta ikke vil at du skal være en vandrende fett ball, men også de ikke ønsker å se deg komme inn med en halvkilo sminke og iført designer klær for å henge ut etter skoletid.

6. For fremover, eller skyver forholdet altfor fort. En fyr kan like deg, men hvis du begynner å snakke ekteskap, eller blir for alvorlig, eller bare presse dem til å definere sine følelser, eller innrømme noe de ikke er klare til, så de ikke liker det.

7. Manipulerende, sladder eller baktalere. Ingen liker disse type mennesker, inkludert de gutta de dags dato. Så ikke være en av disse jentene.

8. Er sent, eller ikke pålitelig. Gutter liker ikke å møte opp for å plukke deg opp for en film, og deretter måtte vente 20 minutter for deg å være klar. Hvis de går glipp av forhåndsvisninger fordi du ble setter make-up på de kommer til å være sint fordi de ikke kan se deg i en mørk kinosal uansett.

9. Er ikke intelligent. Ingen mann ønsker å være rundt en air-head eller noen som ikke kan bære på en intelligent samtale. Riktignok elsker de jentene vet mindre enn de gjør, men det er en macho ting, og de ​​foretrekker en jente med hjerner til en uten.

10. Er for intelligent og flau det. En fyr ønsker ikke å snakke med en dør, men også de ikke ønsker å snakke med en bok. Faktum er, det er flott å være smart, men ikke flaunt det.  

 

Blogges!

-Victoria

Hvordan vite at en gutt liker deg?

 • 08.04.2013kl.19:53
 • 0

Hvordan vite at en gutt liker deg

1. Hvis han vil snakke med deg hele tiden. 

2. Hvis han begynner å virke bedre når du er rundt han.

3. Hvis han sier ja til alts du ber han om. 

4. Hvis han ser mye på deg hver gang du smiler eller ler. 

5. Hvis han behandler deg annerledes enn alle andre jenter.

6. Hvis han oppfører seg leken med deg, som erting og flørting. 

7. Hvis han alltid har lyst til å finne på noe med deg. 

8. Hvis han kommer tettere til deg, og får lyst til å ta på deg. 

9. Hvis du får han til å se på deg, og så smiler han. 

10. Hvis han prøver til å få deg til å le.

11. Hvis han går mot deg, og gir deg en klem helt ut av det blå. 

12. Hvis han prøver å ha deg i sikte så lenge som mulig. 

13. Hvis han møter deg steder han vet du er, bare for å si hei og snakke med deg.

14. Hvis du blokkerer han på kik eller andre steder, og han finner andre måter å snakke med deg på.

15. Hvis han inviterer deg på ting. 

16. Hvis du flørter med en venn av han, mens han ser det, og han ser missunelig ut eller flørter tilbake. 

17. Hvis han spør om deg hos vennene dine, mens du ikke er der. 

18. Hvis han sier fine ting og søte ting til deg. 

 

 Vi blogges!

-Victoria

Dette med din neste!

 • 08.04.2013kl.19:49
 • 0

Noe jeg fant!

 • 1. Hver ærlig med henne. Sannheten vil kanskje såre, men når hun finner ut at du lyver, blir det verre.


 • 2. Lik det hun elsker. "Hvordan kan hennes lille valp hjemme være så irriterende?"


 • 3. Tilbring kvalitetstid med henne. Hun vil alltid ha din fulle oppmerksomhet.


 • 4. Hvis du virkelig er så opptatt, ring henne når du kan.


 • 5. Hvis du ikke får ringt henne, kan en søt melding varme henne istedet.


  6. Hold alltid hendene hennes når dere er ute, og hver stolt av henne.

  7. Hold alltid hendene hennes når dere er ute, og hver stolt av henne. 

  8. Klem henne, en klem er sterke enn et kyss. 

  10. Kyss henne, selvfølgelig. 

   

   11. Si fine ting til henne, men sørg alltid for at de er sanne.

   
  12. Respekter henne, uansett hva. 

  13. Hør på henne. Bruk litt tid hver dag på å høre på hva hun har å si

  14. Gaver! Det trenger ikke å være noe spessiell dag, heller ikke dyrt. En bamse/kosedyr holder i massevis.

  15. Gi henne Blomster, de elsker det!

   

  16. Si at du elsker henne. 3 enkle ord som: ?Jeg elsker deg

   

    

  17. Kjøp mat til henne. Eller kanskje ta henne med på favoritt restauranten hennes? 


  18. Aldri sammenlign henne med en annen jente. 

    

   20. Gi henne massasje, og hun vil føle at du bryr deg.

   21. Del en vits med henne, gjerne en grov en og. Humor er alltid den beste medisinen. 

   22. Hver romantisk med henne. Stranden og stjernene? Eller kanskje en benk i parken? 

   23.  Overassk henne, hvem liker ikke det? 

   

   24. 

   Send henne alltid en søt natta melding før du går å legger deg. Også en melding der du skriver god morgen. Hun vil kanskje bli vekket, men det gir henne ihvertfall et smil på dagen. 

   

  Blogges!

  -Victoria

30 days challenge day 3

 • 08.04.2013kl.18:33
 • 0

10 ting jeg vil gjøre før jeg dør:

1. Møte Justin Bieber
2. Bli rik
3. Reise verden rundt
4. Finne drømmemannen
5. Eie en ape
6. Bli rik
7. Ha et stooort hus
8. Ha en gris
9. se en isbjørn
10. ta lappen

 

Blogges!
-ingvild 

30 days challenge day 3

 • 08.04.2013kl.17:38
 • 0

♥ Challenge day - 3. Lommeboken din


Jeg bruker egentlig ikke lommebok, men hvis jeg bruker det så er det den her :P eneste jeg har for tiden!!<3
Har bare Justin Bieber ting omtrent sååe!

Men vi blogges etterpåå!

-Victoria 

vår

 • 08.04.2013kl.16:59
 • 0

Hallo:)

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra skolen og gjort lekser. i dag hadde jeg egentlig veldig sånn vårstemning, men så når vi satt på bussen hjem så begynnte det å snø. men heldigvis så la det seg ikke. Nå skal jeg snart en tur på butikken med mamma. i dag på skolen så hadde vi det egentlig ganske chill, vi hadde rle, gym, norsk og jentesamtale. Jeg tar day 3 i 30 days challenge etter vi har vært på butikken.

 

Blogges!
-ingvild 

Hjemme!

 • 07.04.2013kl.19:45
 • 0

Hallo alle sammen:)

Nå har jeg akuratt kommet hjem til mamma og dusjet. Denne helgen har vært helt super! Har blitt kjent med nye folk og hatt det kjempegøy med Victoria, men.. vi har helt glemt å ta bilder. Nå som jeg er hos mamma har jeg ikke kamera, men jeg kan ta bilder med ipoden. Neste gang Victoria kommer til meg eller jeg kommer til hun så kommer vi til å lage en youtube kanal sammen som vi legger ut alle bloggvideoene på. Hvis dere har noen forslag til åssene videoer vi kan ha, så skriv det i kommentarfeltet. Og husk å sende inn spørsmål til spørsmålsrunden. Vi får ikke hatt spørsmålsrunde hvis vi ikke får inn noen spørsmål.

 

Blogges!
-ingvild 

Spørsmålsrunde!

 • 07.04.2013kl.13:07
 • 3

Heei! 

Victoria her, vi skal snart ha en spørsmålsrunde på bloggen, så da er det bare å sende inn masse spørsmål, vi svarer ærlig på alt! Vi skal "filme" det i løpet i uka tror jeg så :) Men nå skal jeg bort en tur så da blogges vi senere!!

-Victoria

30 days challenge day 2

 • 07.04.2013kl.00:36
 • 0

♥ Challenge day - 2. Et bilde av håndskriften din

det var skrifta mi!:))

Blogges!

-Victoria
Innkjøpsvideo 06.04. 2013

 • 06.04.2013kl.20:33
 • 0

innkjøpsvideoen:

 

Håper dere liker innkjøpene og videoen!

-Blogges-

-Begge

Innkjøpsvideo!

 • 06.04.2013kl.18:44
 • 0

Heei!

Nå har  vi filma innkjøpsvideoen, den driver å lastes opp, så den kommer snart! :)

Legges først ut på youtube såå! :) men den kommer snart!

Nå sitter vi å skyper med noen folk, de utrolig snille :) også skal v ha en "photoshoot" senere. 

så da blogges vi!!<3

-Victoria

30 days challenge- day 1

 • 06.04.2013kl.12:02
 • 0

Mine 3 yndlingsanger nå??

Our Kidrauhl- https://www.youtube.com/watch?v=QFv3sXO96r4

Justin Bieber: Fall
Fall- Justin Bieber

Justin Bieber: As Long As You Love Me30 days challenge- Victoria

 • 06.04.2013kl.11:51
 • 0

Heeei, i dag fant jeg ut at jeg også ville ha en 30 days challenge ,så da tok jeg denne. Så da får vi se hvordan det blir!
♥ Challenge day - 1. Dine 3 yndlings sanger nå

♥ Challenge day - 2. Et bilde av håndskriften din
♥ Challenge day - 3. Lommeboken din
♥ Challenge day - 4. Favoritt tv-serie(r)
♥ Challenge day - 5. Noe du gleder deg til
♥ Challenge day - 6. Bakgrunnen din på pcen
♥ Challenge day - 7. Et bilde av deg for 3 år siden
♥ Challenge day - 8. Hvordan ordner du håret ditt?
♥ Challenge day - 9. 10 ting du ønsker deg
♥ Challenge day - 10. Noe du gruer deg til
♥ Challenge day - 11. Det du kjøpte deg sist
♥ Challenge day - 12. Sminken du bruker
♥ Challenge day - 13. Det du alltid har med deg overalt
♥ Challenge day - 14. Din verste uvane
♥ Challenge day - 15. Om fritidsaktivitetene/sportene du har gått på
♥ Challenge day - 16. Din favoritt blogg
♥ Challenge day - 17. 10 ting om deg selv
♥ Challenge day - 18. Smykkene dine
♥ Challenge day - 19. Drømmeferie
♥ Challenge day - 20. En artist du liker
♥ Challenge day - 21. 3 ting du vil gjøre før du dør
♥ Challenge day - 22. Alle premiene du har vunnet
♥ Challenge day - 23. En ting du aldri kommer til å gjøre
♥ Challenge day - 24. Noe du er redd for
♥ Challenge day - 25. 3 ting du hater
♥ Challenge day - 26. Yndlings spillet ditt
♥ Challenge day - 27. En ferie du vil på igjen
♥ Challenge day - 28. Et bilde av deg da du var liten
♥ Challenge day - 29. En sang du virkelig er lei
♥ Challenge day - 30. Mobilen din

 

Blogges!

-Victoria

Dagen i dag!

 • 06.04.2013kl.00:13
 • 0

Hhei hei søte lesere!
I dag har vi vært på skolen fra 09:00 - 14:30 og hatt en rle prøve om livssynshumanismen. Så dro jeg hjem og pakket osv fordi jeg skulle til Ingvild :) Skal natte her, så skal vi på cc i morgen!:) Vi gleder oss veldig, nå sitter vi på skype med noen og snapper osv.. Vi har vært en tur i hov i dag, så møtte vi henriette etter vi hadde vært på butikken og kjøpt oss noe godteri og en del energidrikker! :=)Vi skal se om vi rekker og lage en innkjøpsvideo i morgen, så da kommer det sikkert noe fint! :=) også er det snart Justin Bieber Konsert, det er om 10 dager. Vi har golden circle, også skal richard og Lisa være med  :) det skal bli gøøy! Har dere tips til må- gjørevideo så  er det bare å kommentere under her! 

Blogges seneree!<3
-Victoria! 

T.G.I.F

 • 05.04.2013kl.17:27
 • 0

Yes, endelig fredag! Har gledet meg til fredag hele uken. Nå venter jeg bare på at Victoria skal komme så da stikker vi en tur til hov for å kjøpe oss noe digg, også drar vi hjem og ser på idol og koser oss. vi kommer som sagt til å ta masse bilder i helgen. Men det er ikke sikkert vi gidder å ta med kameraet på cc imorgen! Nå skal jeg begynne med en 30 days challenge, og den starter i dag. og her er den: 

DAG 1- 10 fakta om meg + et bilde.

DAG 2- Noen av mine yndlingssanger for tiden.

DAG 3- 10 ting jeg vil gjøre før jeg dør.

DAG 4- 5 ting jeg elsket da jeg var yngre.

DAG 5- Viss jeg fikk være en kjendis for en dag så skulle det være, begrunnelse

DAG 6- 10 ting jeg virkelig setter pris på.

DAG 7- Et bilde av varen jeg sist kjøpte

DAG 8- Mine plakater.

DAG 9- Beskrive familien min.

DAG 10- En sang som betyr mye for meg.

DAG 11- 5 - 10 ting jeg ikke kan leve uten.

DAG 12- 5 fine blogger.

DAG 13- Et bilde av telefonen min

DAG 14- Min favoritt film

DAG 15- Skriv ned min nåværende ønskeliste

DAG 16- En eller flere kvinnelige kjendiser jeg liker, og hvorfor

DAG 17- Vise det fineste bilde av meg

DAG 18- Et TV program jeg er helt oppslukt i

DAG 19- Bilde av mitt/mine favoritt leppeprodukter

DAG 20- En eller flere mannlige kjendiser jeg liker, og hvorfor

DAG 21- Bilde av mine favoritt sko

DAG 22- Et bilde av mitt / mine favoritt plagg

DAG 23- Et naturbilde jeg har tatt

DAG 24- Noe/Noen jeg hater

DAG 25- Et bilde av deg som liten

DAG 26- Bakrunnsbildet ditt på mobilen og PC-en/Mac-en

DAG 27- Bilde av din parfyme

DAG 28- Kjekkeste gutten jeg vet om

DAG 29- Et bilde av min håndskrift

DAG 30- Et bilde av meg tatt den dagen og tre fine ting som har skjedd i løpet av 30 dager.

 

Tar dag 1 i neste innlegg som blir etter vi har vært i hov.

 

Blogges!
-ingvild 

Besøk

 • 04.04.2013kl.17:49
 • 0

Hallo:)

I dag er jeg på besøk hos Victoria, vi har drivet å sunget litt og sånn. I morgen skal mest sannsynelig hun til meg og da kommer vi til å ta ordentlige bilder, som sagt tidligere. Nå driver vi bare på Facebook og Snapchat og sånn, hvis dere har Snapchat, så legg til ''ingvildpusi'' og ''victoriia99'' og på Instagram ''ingvildpusi'' og ''victoriajohansen5''. Åhh, i morgen er det fredag og jeg gleder meg faktisk veldig til helg selv om det akuratt har vært ferie. Siden vi skal på cc på lørdag så kan vi prøve å få lagd en innkjøpsvideo. Hvis ikke viser jeg innkjøpene på et innlegg.

 

Blogges!
-ingvild 

Verdens beste jente!

 • 03.04.2013kl.21:24
 • 0

Jeg må bære si at jeg har verdens beste venn! Ingvild megrund,!
Du betyr virkelig mye for meg, og jeg er utrolig glad i deg, vi har både hatt oppturer og nedturer. Men vi har klart oss gjennom det! Jeg støtter deg alltid! Vært bestevenner i 5 år, og lenger skal det bli, mye minner, og fler skal det bli!!! Elsk på deg verdens nydeligste bestevenn!!<3 ?? du er absolutt alt!!!???

Resten av uka

 • 03.04.2013kl.16:08
 • 1

Hallo!:)

Nå har jeg kommet hjem fra skolen og gjort lekser og sånn. I morgen skal jeg kanskje være med victoria hjem, men jeg får ikke tatt med kameraet til hun fordi da må jeg liksom ha det med på skolen og det gidder jeg ikke. Men på fredag så skal kanskje victoria til meg og natte, og da kan vi ta masse bilder, også skal vi på cc på lørdag og da kan det hende at jeg tar med kameraet! Hvis ikke så får dere ipod bilder. Nå er det bare 13 dager igjen til Justin Bieber konserten, Jeg gleder meg som en liten unge på julaften! Tenk at vi skal få se Justin Bieber live! 


Siden jeg ikke har noen nye bilder så tar jeg bare et gammelt et.

 

Blogges!
-ingvild 

Dagen i dag

 • 02.04.2013kl.19:10
 • 2

Hallo:)

I dag var det første skoledag etter påskeferien. Har vært veldig trøtt og sliten i hele dag så har egentlig bare lyst til å sove. Nå har jeg akuratt kommet hjem fra en veninne. vi var ute og tok bilder, det var jo så fint vær ute! Siden de bildene vi tok ligger på kameraet hennes så har jeg nesten ingen av de bildene. jeg har bare ett. Men ett bilde er vel bedre enn ingen bilder? Forresten, til de som ikke vet det så har Norske beliebers laget en veldig fin sang til justin! Hvis dere ikke har hørt den så bør dere høre den.


Meg!

 

Blogges!
-ingvild 

http://www.youtube.com/watch?v=QFv3sXO96r4

starter å blogge igjen!

 • 01.04.2013kl.20:56
 • 0

Hei!

Nå er det veldig lenge siden både jeg og Victoria har blogget, og det er rett og slett fordi vi ikke har hatt tid til det! Men nå skal vi begynne å blogge ordentlig igjen. Akuratt nå så har jeg ingen nye bilder, har ikke tatt NOEN bilder i det siste. Men neste gang Victoria kommer til meg så skal vi ta mange bilder så vi har noen å legge ut på bloggen og lage ny header av. Hvis det er noen som har lyst til å lage en header til oss så kan dere kontakte oss på facebook, Ingvild Megrund og Victoria Hjørnevik Johansen. Vi setter veldig pris på om noen har lyst til å lage header til oss fordi vi er ikke så flinke til det selv! Etterhvert så skal vi begynne å ha videoer, så da må dere komme med forslag til hva slags videoer vi skal ha. Siden jeg ikke har noen nye bilder nå så får jeg legge in et par gamle bilder.


Victoria!Meg!

 

Blogges!
-ingvild 

Flytte!

 • 14.10.2012kl.15:51
 • 2

Heihei :D

Victoria her, først og fremst vil jeg beklage så mye at vi ikke har blogga på en stund.

Jo, jeg vil si det at vi skal flytte fra Hov til Halmrast med mamma, stefar, Renathe, Thomas og Richard.
Vi flytter til Movegen, nede ved golfbana :D

Vi flytter fordi vi hadde et rom for lite og litt veldig liten hage, vi flytter inn på Lørdag tror jeg.
Det huset vi flytter i har 4 soverom og 1 kjellerstue :D  Jeg får kjellerstua, siden jeg alltid har hatt minst rom, jeg gleder meg til å få nesten hele kjellern for meg selv, da slipper jeg maset av at alle skal være på rommet mitt også slipper jeg jo Richard :D Jeg får egen inngangsdør til kjellern å så det er et + :D 
Det er 2 bad, det ene er ganske stort, der er det boblebad osv, og det andre er det dusj, og doo :D
Det er 2 stuer, de er omtrent like store, den ene stua er rett over kjellerstua mi, den er på en måte lixxm i andre delen av huset :D
Vi får ogsåå ganske stor hage, 4 mål faktisk :D  Det blir ganske mye å klippe men det får gå :D Fint når man skal feire "bursdag"/ ha sånn derre besøk av maaange samtidig, jeg kunne sikkert hatt sånn ca 30 støkker elns på rommet mitt men aassa det blir litt mange :P

Menmen, det var det jeg hadde å si akk nååå<3
Jo jeg og Ingvild var jo på hytta for 1 uke sea elns, vi tok litt bilder. Kanskje de kommer senere!<3

Vi var veldig gale akk da, vi kjøpte BARE  2 KILO godteri :D til meg, men du vet:
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ ♥

 

 

Blogges!
-Victoria 

Hyttaaaa

 • 04.10.2012kl.17:31
 • 0

Vi får blogga på hytta alikavell fordi vi har visst nett her. Vi har akuratt kommet fram, satt på sengetøy og begynnt å spise godteri. Jeg og victoria kjøpte to kilo godteri på auropris så får håpe det holder i fire dager ! Nå skal vi ned og prøve anntrekkene våres som vi skal ha på på thailansk aften i morra. Jeg og victoria sover på hemsen. Kommer nok til å bli ganske mye latter denne helgen for å si det sånn!


Blogges<3
-ingvild

Låne kjole?

 • 03.10.2012kl.22:31
 • 1

Hei Victoria her.

jeg lurer på om det er noen som kan låne meg en kjole i str m som bor på gjøvik eller hov/fall, jeg og vennina mi skal på hytta i morgen så jeg trenger den da, hvis noen kan låne meg kommenter nedenfor!<3

Vi blogges!

-victoria

Skype!

 • 03.10.2012kl.21:35
 • 0

Hallo, nå sitt je på skype med verdens kuleste folk måå je si Ole Martin og Lars! :D
Det er veldig gøy og de er veldig kule!:D

dere er dritkule!

 

 

Vi blogges!<3
-Victoria

 

Redigering!

 • 01.10.2012kl.21:41
 • 0

Hallo, nå har jeg sitti på pixlr.com å redigert noe bilder:
'

'Hva syns dere om bildene?
noe vi kunne gjort bedre?
hva syns dere om bloggen vår`?

 

 

Vi blogges!<3
-Victoria 

 

Besøøk!

 • 01.10.2012kl.10:09
 • 0

Heei, i dag kommer victoria til meg og skal natte til i morgen.
Vi skal ta masse bilder, noen kommer ut på bloggen senere i dag.
Vi skal også ta masse bilder på torsdag, fredag, lørdag og søndag for da skal victoria være med meg på hytta.
Vi gleder osssss! Nå sitter jeg bare å venter på at hun skal logge på pc'n så vi får avtalt når hun skal komme.
Hvis dere har noen forslag til en video vi kan lage så kan vi jo spille inn en video også, men bare hvis dere kommer med forslag til video.
Jeg har ikke blogget på en liten stund nå, det er bare fordi jeg har det ganske travelt. Når jeg er hos mamma, annenhver uke, så får jeg ikke blogget fordi nettet er suuugent.
Og når jeg er hos pappa så er jeg nesten alltid hos venner eller har besøk av venner, og da glemmer jeg rett og slett å blogge.
Skal prøve å bli bedre på å huske på å blogge. Ihvertfall når jeg er hos pappa.

På skolen om dagen er det ganske slitsomt. Masse lekser og masse prøver.
Men har ihvertfall blitt ganske godt kjent med de på skolen.
Oooog jeg har jo akuratt flyttet til odnes fordi mamma og pappa flytta fra hverandre.
Så da tar jeg bussen fra Odnes til skolen og fra skolen til Odnes annenhver uke. egentlig så blir jeg veldig fort bilsyk, men det går helt fint å kjøre bussen til og fra skolen.

Jeg trur det kommer til å komme ganske mange innlegg i løpet av disse to dagene.
På torsdag, fredag og lørdag får verken jeg eller Victoria blogget siden da er vi på hytta og der har vi ikke nett (trur jeg).
Men hvis vi har nett der så blir det blogging fra mobilen.

Her er klassebildet vårt fra i år. Verdens beste klassee <3
 

Kjærlighet er mer enn forelskelse!

 • 27.09.2012kl.20:15
 • 0

1. Kjærlighet er en tidskrevende ting for oss alle. kjærligheten løfter oss opp. Alt du trenger er kjærlighet. 

2. Kjærlighet er som energi, det gir deg et adrinalin. Det kan heller ikke bli skapt eller ødelagt. Det er noe som alltid vil være, som gir mening for livet og en vei for jordnærhet. 

3. Romantiskt kjærlighet tar seg ut på små måter. Det viser oppmerksomhet og beundring hos begge parter. Romantisk kjærlighet passer på å ta vare på kvinnens behager, og gjør henne til hannes eneste kvinne i verden. 

4. Kjærlighet brukes over hele verden. Vår kjærlighet til andre, og andres kjærlighet til oss.

5. Ekte kjærlighet er evig, uendlig og alltid seg selv. Den er unik og ren, uten voldlige handlinger. Ekte kjærlighet begynner når man ikke ser for seg det igjen. Den vil alltid være ung i hjertet våres. 

 

Vi blogges!

-Victoria

Noen som vil lage header til oss?

 • 27.09.2012kl.19:10
 • 2

Hallo, jeg/ vi lurer på om noen vil lage en header til oss?

Vi vil ha ny, siden vi har hatt den vi har nå ganske lenge, jeg vet ikke hvilket bilde Ingvild ha av seg men jeg legger ut noen, vi vil vel ha et som vi er sammen på og ett av oss selv alene:
vær så snill å beskjer det, så ikke gutta blir med.
vil helst ikke ha med tv'n

 

 

 

Noen som vil?

Vi blogges!

-Victoria

 

20 ting om gutta!

 • 27.09.2012kl.18:26
 • 01) Gutter flørter kanskje dagen rundt, men før de går å legger seg så tenker de alltid på den jenta de virkelig bryr seg om.

2) Gutter er mer emosjonell enn du tror, hvis de har elsket deg på ett punkt så vil det ta ham mye lenger tid enn du tror på å gi slipp på deg og det gjør vondt hvert andre sekund at de prøver.

3) Gutter blir gale over jentenes smil :)

  • 4) En gutt som liker deg vil være den eneste gutten som du snakker med.


  • 5) Å gi en fyr en setning som "vet du hva?!... næh, bare glem det" vil få han til å tenke på en konklusjon som er langt fra hva du tenker. Og han vil anta at han gjorde noe galt, og så vil han gjøre alt for å finne det ut.


  • 6) Hvis en gutt forteller deg om problemene hans, så trenger han bare en som lytter på hva han har å si. Du trenger ikke å gi han noe råd.


  • 7) En vanlig handling som beviser at fyren prøver å bevise deg om at han liker deg er når han erter deg.

 •  

   
  • 8) Gutter elsker deg mere enn du elsker dem!!!

   9) Gutter bruker ord som "sexy" eller "søt" for å beskrive jenter, de bruker sjelden vakker eller nydelig. Hvis en gutt bruker det, så elsker han deg eller liker deg veldig mye!

   10) Hvis en gutt gjør noe dumt foran den jenta han liker, så vil han tenke på det i flere dager eller til neste gang han tilbringer tid med jenta.

   11) Hvis en gutt ser usedvanlig rolig og avslappet ut, så har han mest sannsynlig faket det og så tenker han egentlig på noe... (helt sant!)

   12) Når en gutt sier han er gal om en jente, så mener han det for det er sjelden at en gutt sier det (tro meg!)

   13) Når en gutt ber deg om å la han være i fred, så mener han virkelig "Kom og hør på meg"14) Hvis en gutt begynner å snakke alvor, så hør på han. For det skjer ikke ofte, og når det skjer, så vet du at det er noe som skjer.

  • 15) Når en gutt ser på deg lengre enn et sekund, så tenker han definitivt på noe.


  • 16) Gutter tenker virkelig på at jenter er rare og har uforutsigbare avgjørelser og er ganske forvirrende, men av en eller annen grunn så blir de fortsatt trukket til dem.

  • 17) En gutt vil gitt verden for å kunne lese jentenes sinn tanker for en dag.

   18) Ingen gutt kan takle sine problemer alene. Han er bare for sta til å innrømme det!

  • 19) IKKE ALLE GUTTER ER FREKKE!!! Bare fordi EN er FREKK betyr ikke at han representerer ALLE SAMMEN


  • 20) Når en gutt ofrer søvnen og helsen hans bare for å snakke med deg, så liker han deg virkelig og vil være sammen med deg så mye som mulig!

   Blogges!<3
   -Victoria

Hvordan vite at en gutt liker deg!

 • 27.09.2012kl.18:23
 • 2

1. Hvis han vil snakke med deg hele tiden. 

2. Hvis han begynner å virke bedre når du er rundt han.

3. Hvis han sier ja til alts du ber han om. 

4. Hvis han ser mye på deg hver gang du smiler eller ler. 

5. Hvis han behandler deg annerledes enn alle andre jenter.

6. Hvis han oppfører seg leken med deg, som erting og flørting. 

7. Hvis han alltid har lyst til å finne på noe med deg. 

8. Hvis han kommer tettere til deg, og får lyst til å ta på deg. 

9. Hvis du får han til å se på deg, og så smiler han. 

10. Hvis han prøver til å få deg til å le.

11. Hvis han går mot deg, og gir deg en klem helt ut av det blå. 

12. Hvis han prøver å ha deg i sikte så lenge som mulig. 

13. Hvis han møter deg steder han vet du er, bare for å si hei og snakke med deg.

14. Hvis du blokkerer han på kik eller andre steder, og han finner andre måter å snakke med deg på.

15. Hvis han inviterer deg på ting. 

16. Hvis du flørter med en venn av han, mens han ser det, og han ser missunelig ut eller flørter tilbake. 

17. Hvis han spør om deg hos vennene dine, mens du ikke er der. 

18. Hvis han sier fine ting og søte ting til deg. 
Vi blogges!<3
-Victoriaa


R.I.P Avalanna!

 • 27.09.2012kl.17:30
 • 0

Hallo!

 

Nå så jeg nettopp på topp at Avalanna, Justin Bieber's største fan, som lød av en sjelden type dødelig hjernekreft, døde.
ehh, syns så synn på han og familien hennes, han har twittra om det:

We support you JUSTIN!!<3

Det lå også ute på topp: 

Vi støttter dere!!<3

Blogges !

Victoria! 

Nasjonal Prøve i Engelsk!

 • 27.09.2012kl.16:38
 • 0

Heihei, i dag har vi hatt nasjonale prøver i engelsk, var ikke så veldig lett å konsentrere seg for vi satt lizzm 29 stykker på det "store" datarommet som egentlig er ganske lite.
Ehh, det gikk bra i starten, så datt jeg litt ut, ble litt små stressa når ganske mange hadde blitt ferdige, så da ble det litt sånn " herregud jeg er treig, nå må jeg kjappe meg osv."

Men nå skal jeg spise så vi blogges vel etterpå, Ingvild skal blogge etterpå å såå<3
Hade søtinger!<3 

 

Film!

 • 26.09.2012kl.20:33
 • 0

hei hei <3

Nå trur je vi skar se en film på stua alle 3, vi vet ikke helt hvilken enda jeg har veldig lyst å se American Reunion, tror vi skal se den på pc'n som vi sender over bilde til tv'n, vet ikke helt enda.
Ehh, nå sitt je å hører på musikk og sånn, gjort lekser og skal snart dusjee <3 Tror jeg gjør der før jeg skal se film, i morgen blir det ikke så mye blogging, kanske ett innlegg fra telefon eller no<3
Menne vi snakkes senere <3
i love u Justin!<3

Vi blogges!
-Victoria

Hjemme igjen!

 • 26.09.2012kl.18:08
 • 0

Hei hei :))

I dag har jeg vært i Hov med Marte, Chris og Ruben, vi var først på Charlies og spiste, så gikk vi litt rundt.
Nå får vi straks besøk. Ehh, blir mer blogging i kveld!!

Snakkes! 

Da var det morgen

 • 26.09.2012kl.08:14
 • 0

Hei hei, da var det morgen igjen, nå sitter jeg og hører på musikk,retter håret og sminker meg
Senere blir det hov med Marte og Chris så da snakkes vi! 


Snakkes!

 

Imårra

 • 25.09.2012kl.21:27
 • 0

Hallo, må slå av nå så da blir det mer blogging i morgen, kanskje et med telefon i mårra!

Er i hov i morgen så vet ikke helt.

Marte og jeg skal til hov i morgen, chris joiner å såå :)

 

 

Blogges!

-Victoria 

Wants from anywhere!

 • 25.09.2012kl.21:14
 • 0

FESTKJOLER - CLUB L / RUCHED DETAIL BANDEAU DRESS - NELLY.COMFESTKJOLER - FOREVER UNIQUE / IRINA DRESS - NELLY.COMFESTKJOLER - FOREVER UNIQUE / SORAYA DRESS - NELLY.COMFESTKJOLER - CLUB L / DETAIL BANDEAU DRESS - NELLY.COMFESTKJOLER - ELISE RYAN / STONE CHIFFON DRESS - NELLY.COMDen siste her har jeg <3
TOPPER - NLY / FELICIA TOP - NELLY.COMBLUSER & SKJORTER - CLUB L / LUCKY CHIFFON BLOUSE - NELLY.COM
BUKSER & SHORTS - SERIOUS SALLY BY RUT M.FL. / MAEGAN STR&STARS SHORTS - NELLY.COMMAKEUP - L'ORÉAL PARIS / LE SMOKY - NELLY.COM
MAKEUP - VIVA LA DIVA / 3 KITS IN ONE - NELLY.COMBandeau BH Svart

 

Hvilke kjoler synes dere var finest?
Hvilken topp var finest?
Hvilken tubetopp var finest?
Hva synes dere om det her?
Er det noe av dette her dere ønsker dere??

 

Vi blogges!
-Victoria! 

 

Prøving av kjoler!

 • 25.09.2012kl.17:33
 • 2

Meg og Nicoline
fant ut åssen kjoler vi skal bruke på julebordet på skolen når den tid kommer!<3

 

Blogges<3
-Victoria 

Gave av Nicoline!

 • 24.09.2012kl.20:27
 • 0

Heihei <3
Victoria her, ville ta dette i ett eget innlegg. Da jeg kom på skolen i dag, fikk jeg en gave av Nicoline<3
Hun er så utrolig søt daa, see her!<3


På kortet sto det:
   
Victoria!<3

Du betyr ubeskrivelig mye for meg <3 
Ær glad jeg har en så snill og god venn som deg:D
Finnes ingen bædre enn deg!<3
KJEMPE GLAD I DEG<3
VIL ALDRI MISTE DEG!<3
Å IKKE MINST HÅPER JEG ALDRI MISTER DEG!<3
BESTEVENNEN MIN!<3
KJEMPE GLAD I DEG!<3

 

 

Nicoline er såå søt da <3

 

Vi blogges!<3
-Victoria

 

Dagen i dag!

 • 24.09.2012kl.20:17
 • 0

 Heihei bloggen!
Victoria her, i dag tok jeg bussen til skolen, satt med Marte!!<3 Ehh, kom på skolen ca, 5 min før Nicoline, så da sto jeg med Ingvild, Marte, Elise, May Linda og Camilla, når Nicoline kom så gikk jeg og hu  ned i kantina. Det var det gratis havregrøt til oss som ville ha, så jeg fikk, så gikk vi litt rundt før det ringte. Så hadde vi to timer med RLE, som jeg og Marte hadde lættis i, da det ringte ut, var jeg som vanlig med Nicoline<3 Ehh, vi stakk og så på gutta sparka fotball, der jeg omtrent fikk en ball i hode hvert femte minutt.  Så ringte det inn og da gikk jeg opp til gymmen med Ingvild og Marte.
I gym så hadde vi Lek i hallen, det var faktisk ganske gøy. Så var klokka 11:40, da åpna kantina, kjøpte meg en Iste og stakk opp med Nicoline.
Etter skolen så tok jeg, Nicoline og Richard bussen hjem igjen, så satte vi oss på pc'n og blogga.  Vi stakk ut en tur og tok noen bilder:

 Der så du litt småredd ut :P
Nicoline!<3

En bestevenn er en du kan snakke med,

snakke om alt med.
En du kan le med.
En du kan gråte med.

En bestevenn tar vare på deg,
spør om det går bra,
ser på deg med øyne ingen andre gjør.

En bestevenn er der for deg,
uansett når.
En du kan ringe på natten for å si ting.

En bestevenn er en du kan gjøre alt med.
Det finnes ikke pinlige tausheter,
bare bestevenn - stillhet.

Vet du hva?
Du er en bestevenn for meg!

 

 

Jeg er sååå utrolig glad for at jeg har deg!
Du betyr så ubeskrivelig mye for meg, jeg har verdens beste bestevenner!
Jeg er kjempeglad i deg! Vil ALDRI miste deg, håper ikke det skjer!!

BESTEVENNER FOR ALLTID!<3

 

Vi blogges daa <3
-Victoria! 

 

Richard og Nicoline!

 • 24.09.2012kl.17:05
 • 0

             

såå søte!<3

 

 

 

Hei hei :)

Victoria her, Nicoline og Richard er såå søte!
Nå har vi akk eti tacogryte, og så har vi hatt lættis! hele tia! 

Nå må je bære si detti om a Nicoline!<3:

 

Vi blogges!<3
-Victoria

 

Nicoline besøk!

 • 24.09.2012kl.16:16
 • 0

Hei, nå har jeg besøk av Nicoline!!!!!<3333333333333333
vi lo oss nesten  kvakk i hæl av brodern i sta på grunn av noooeee gøøøy! Han er utrolig komisk akk nå, besøk av sin store kjærlighet :)
han er kjempeforelska i henne, tror hun liker han åsså. De to passer perfekt og har øyekontakt hele tiden,  pappa dreiv å tulla med de i sta, ehh han sa "dekk to kænn bære bli sammen med en gong, dekk flørter sååå", det er jo egentlig sant da så<33, håper de blir sammen! Nicoline er  sååå kul og verdens besteeeeeeeeeeeeee <3  UTROLIG GLAD I DEG JM!!!!<3LOVEYA!<3 

 

Unngå trynet mitt jeg ser helt hemma ut!

Hva synses dere om bildene?
Hva gjør dere i dag?
Hva syns dere om innleggene?

 

Blogges!<3
-Victoria


 

Nicoline!

 • 23.09.2012kl.20:37
 • 0


Hallo<3

 

En bestevenn er en du kan snakke med,
snakke om alt med.
En du kan le med.
En du kan gråte med.

En bestevenn tar vare på deg,
spør om det går bra,
ser på deg med øyne ingen andre gjør.

En bestevenn er der for deg,
uansett når.
En du kan ringe på natten for å si ting.

En bestevenn er en du kan gjøre alt med.
Det finnes ikke pinlige tausheter,
bare bestevenn - stillhet.

Vet du hva?
Du er en bestevenn for meg!

 

 

Når du føler deg lei
skal jeg være her for deg

Når du har noe på hjertet
skal jeg lindre din smerte

Når du er sint og sur
skal jeg gi deg min "klemmekur"

Når du hater det meste
skal jeg gi deg mitt beste

For du er verdifull
du er deg
det er derfor jeg er glad i deg

 

Blogges!<3
-Victoriaaaa 

Bestevenner!

 • 23.09.2012kl.19:39
 • 0

Dere er verdens beste folk! er så utrolig gla for at jeg fikk møte dere, jeg er der for dere når dere trenger noen å snakke med.!<3
Dere er alt, Dere har alt , og dere kommer altids til og være alt.
Skjønner ikke hvordan jeg kunne levd uten dere!!
Dere er eneståenede og bare MINE!<3
Hva skullle jeg gjort uten dere, mine venner dere er BEST og det kommer dere alltid til og være 4 ever !!<3<3<3<3<3  
Er så utrolig glad i dere!!<3  ILUUUUUUU MÆTTAMÆÆ!<3;*

Blogges!<3
- Victoriiaa!<3

 

TUR!

 • 23.09.2012kl.17:43
 • 0

Hei, Victoria her igjen! ;-)
Nå har jeg vært ute å gått en lang tur med pappa, sånn ca. 4 km, det er i tillegg  veldig fint vær nå så det var bra <3    Nå skal jeg kose meg med en film, popkorn og litt brus <3
Rommet mitt!<3

 

my heart goes anywhere :P

med det her har vi hatt mye morro:P

 

Her er forresten bildene av kjedene til meg og Nicoline<3:

Sorry for dårig kvaitet på bildet!

Nicoline har forresten det andre der navnet mitt er :)

Nicoline er verdens beste!!!!<3333

 

Hva synes dere om bildene?
Hva har dere gjort i dag?
Har dere blogg? 
Hva synes dere om bloggen vår?
Hva burde vi blogge mer om?
 

 

Blogges!<3
-Victoria 

Hos pappa!

 • 23.09.2012kl.15:11
 • 4

Victoria som blogger nåå!
Ehh, nå er jeg hos pappa igjen, har akk spist lunch/frokost, kjeder meg utrolig her jeg sitter med min pc! Brodern er på kamp så han får jeg ikke finni på noe med.  Ehh sitt bare å hører på musikk og snakker med verdens beste Nicoline!<3   Har sett gjennom alle bildene på pc'n, fant ganske mye da  må jeg si, sikkert 10.000 bilder på denne pcn.
 
Avsluttninga i 7.klasse!<3

Heftig diskusjon på gang, lurer på hva vi snakker om::P<3

We're all in this together<3
Hairspray dans!<3'
Pirates of the Caribean dansen! sverdkamp


Ilu ingvild<3;*   ikke dræp mej <3


Det var 7B men ble til 8A,8B og 8C! Takk for noen fine år med en super jeng!<3

 

Hva syns dere om bildene?<3
Hvordan var din 7.klasse avslutning??<3

Vi blogges!< 3

-Victoriaa 

 

Piercing!

 • 22.09.2012kl.21:49
 • 4

Victoria som blogger nå!:D
Ehh, jeg har jo piercing i nesa, en blå "diamant" , det var ikke vondt. nå har jeg sett litt på video'er av at folk tar piercing i navlen. Det ser ikke vondt ut, jeg har syyyyykt lyst til å ta i navlen, men får ikke lov enda!:(  


Har dere piercing i navlen eller andre plasser?
Var det vondt?
Tok dere selv eller på piercing studio?

 

Blogges!<3
-Victoria

 

Gjøvikmarken 2012

 • 22.09.2012kl.20:06
 • 0

Heihei, Victoria her!


I går var jeg på Gjøvikmarken, vi dro dit til klokka 5! ehh... Når vi hadde betalt inngangs billett gikk jeg 100 meter, så møtte jeg på Ørjan og Truls, spurte om de hadde sett Nicoline, Cecilie og Tina<3  De sa at de var en plass der, da stakk jeg bort der det var bål og hestekjøring. Der satt de tre. Tina satt i telefon, Nicoline kom bort til meg, det gjorde Cecilie åå<3  Vi gikk bort til Tina og snakka litt med huu, så gikk jeg og Nicoline med følge av Richard og Kevin, Nicoline og Jeg kjøpte oss billetter som kosta 245,. for 7 billetter. Nicoline, Richard og Kevin tok en sånn dingseboms karrusell som gikk opp ned og rundt, jeg sto over den runder akk da. Så stakk vi opp til Tekoppa, som vi tok to runder i. Vi ble fem stykker i den vogn greia, Meg, Nicoline, Richard, Lasse i 10.ende og Kristoffer i 9.ende, Jeg klarte å skalle i den harde kanten bak hue, det var vondt. Så gikk vi å så på ting i sånne "boder",  der de hadde masseeeee Justin Bieber t-skjorter, Lommebøker, Deksler til IPhone, Capser,Luer og myeee mer. Nicoline og jeg fant oss Best Friends kjeder, som vi fikk gravert navn på bak. Ehh.. vi hadde det ganske gøy, vi prøvde å stikke av fra Richard og Kevin, men det gikk ikke :(  Vi møtte ganske mange der, jeg møtte tilfeldigvis på søskenbarnet mitt Tonje <3  Vennina mi Sina!!<3 Noe folk fra Bøverbru, Dattera til søskenbarnet mitt Tuva!<3 og mange flere! Det ble kaldere og kaldere jo mer klokka ble, jeg hadde på meg tynn tights og singlett, det var ikke smart. Admiral P var der og opptredde, vi så på i fem minutter, så gadd vi ikke mer. Når klokka ble åtte eller noe så hadde jeg igjen tre billetter og Nicoline en, så hun fikk en av meg så tok vi den som gikk oppned og rundt, det var utrolig gøy, men det kjentes ut som at vi skulle skli ut av setet når vi hang oppned. Det var litt ekkelt, jeg skreik no sykt, stakars Nicoline som satt ved siden av meg da..  Da klokka ble ni ble Nicoline henta, så da var jeg med Cecilie, Kai Martin, Joakim, Even og en til som jeg ikke husker hva heter. Da skulle Cecilie og Kai Martin ta den oppned og rundt karrusellen, så da tok jeg sekken til Kai Martin, og veska til Cecilie. Så ble nærma klokka seg halv ti så da stakk vi for å kjøpe brente mandler for stefar og markensgamper for mamma. Så ble vi henta, vi stakk innom butikken for å kjøpe oss burn og godis. Jeg hadde verdens beste dag med verdens beste folk!!<3

 Har dere vært på marken i år? Hva syns du?

Vi blogges!<3
-Victoria 

Partyhumøøør!

 • 22.09.2012kl.19:04
 • 0

Heeeei.
Nå er jeg og Elise i skikkelig partyhumøøør, sitter å hører på musikk på full guffe! Skal til Gjøvik om litt, skal først spise på Egon og så gjøvikmarken.
Blir gøy på Gjøvikmarken asss! jeg og elise har avtalt helt siden i fjor at vi skulle dra sammen på gjøvikmarken i år også :p
Vi bakte muffins istaaaad, de var kjempegode men veeeldiig kvalmende.
 

Heisaaannn:pp

 • 21.09.2012kl.18:27
 • 1

Hei:)
Idag har jeg besøk av Elise, som skal natte hele helgen
Noen som har forslag til hva vi kan gjøre elns??
Vi skal spise taco og godteri.
Har ingenting å skrive..buhu...................hahahahahahahahahgjdiduyerujdffu ndvhrdthe65yn yh65yhtuerhtvu i3333333333333333333hruieth evixdfjkngt awicl5tu8w4n96yg395yn58wyg6yyyyyyyyyy58t8ertrty45485uiwerjwh, sorry, sovna på tastaturet littegrann:pp
Marte sitt passord på facebook er jæævlig kuult..
jajajajaja, skal lage mat nå sååå hadeee<3

 

blogges<3
-ingvild 

lenge siden...

 • 20.09.2012kl.19:29
 • 0

Hei, Victoria her:D

Jaa.... da er det en stund siden jeg blogga sist, beklager for det. Jeg har ikke hatt nett, ellers så har jeg ikke hatt tid eller noe å blogge om.
ehh..., Jeg har ikke så mye å blogge om akkurat nå, så da kan det hende det bare kommer noe helt random. Kan fortelle litt om hva jeg har gjort denne uka:

Mandag var jeg jo på skolen som vanlig, skolen begynner jo klokka 09:00, så da går jeg og broder'n ca klokka 08:05, kommer ann på når vi står opp.

I de to første timene hadde vi RLE, i tredje time hadde vi Gym, som da var å løpe en runde i stafett løypa til Tirsdag.
Så hadde vi da fysak som vi skulle møte opp til den aktiviteten vi skulle ha på aktivitetsdagen. Så var det matfri fra 11:40 til 12:10.
I fjerde time så hadde vi Norsk/ Lesetime.  og i de to siste, Femte og sjette så hadde vi Sammfunnsfag da vi starta opp med geografi.

Også var det den "MORSOMME" dagen Tirsdag.
Det var skoleidrettsdagen, der vi kunne velge mellom mange forskjellige aktiviteter vi kunne være med på, men fikk kun velge en.
Jeg fikk ikke det jeg ville, så jeg ble med på svømming, det er jeg glad for at jeg ble med på.
Så var det skolestaffet, der jeg tror det var 29 lag som løp samtidig, jeg løp i jeans og singelett, jeg klarte å glemme trenings klærne mine hjemme.
Jeg løp 6. Etappe på lag 3. Jeg var utrolig treig,syns jeg, ehh, men klassa mi kom jo på 3 plass av 27 lag så er fornøyd med det!:))

Også i går hadde vi K&H i de to første timene, musikk i tredje, da gikk brannalarmen, hadde fått info om at den skulle gå tidligere på dagen.
Fysaken var Klassens time:D  I fjerde time hadde vi Sammfunnsfag, og i de to siste var det, Gym, da vi hadde løpetest, tre runder i barkeløypa.
Det gikk ikke bra, det er dumt vi får karakter på den...
 I morgen har vi prøve i RLE, endelig helg i morgen, blir digg med marken etter skolen daa <3

Skal dere dit? Når?


Nydligheta mii <3 ITTE DRÆP MEJ!!<33LOVEUUU<3;*


besteee<3 jinten mine på trevatna <3  iluu both i have no words!<3;* ikke dræp mejj<3333

 

 

Vi blogges!<3
-Victoria! 

10 ting dere kanskje ikke visste om meg

 • 18.09.2012kl.16:16
 • 0

Har absolutt ingenting og blogge om så da skal jeg si 10 ting dere kanskje ikke vt om meg ;)

1. Jeg suger i gym.

2. Jeg og Steffen Skarbøvik er bestevenner.

3. Har flere bestevenner som jeg bor veldig langt unna :(.

4. Favorittfargen min er rosa ( det visste dere, trur jeg ).

5. Jeg har skilte foreldre.

6. Det verste som finnes er edderkopper. 

7. Jeg føler hele tiden at alle hater meg.

8. Min aller aller aller aller aller beste venn er Thilda.

9. Føler meg skikkelig slem når jeg skriver ok.

10. Jeg er avhenging av sminke

 

 

Blogges<3
-ingvild 

Stiloppgave

 • 13.09.2012kl.21:15
 • 0

Hei hei <3
Victoria her:D

 

I dag har vi vært på skolen som vanlig og hatt besøk av Ingvild mii <3
 ehh, vi har vært ute å spilt badminton, som ikke gikk veldig bra... haha!

i morgen så har vi stiloppgave på skolen...   vi har to skole timer på oss, vi hadde fire alternativer, skulle velge en av oppgavene:D

Vi skal på datarommet, så vi slipper heldigvis å skrive i boka:D

Jeg skal også til mamma i morgen etter skolen, vi blir vel henta, da blir det å pakke ut saker og fikse seg til klubben som begynner klokka 19:00, vi kommer nok ikke til å være inne, mye kulere å være ute, sist gang var vi med Mari, Mathea, Fredrik W, Damian, Thomas, Joakim og noen flere, de er dritkule <3

Det var utrolig gøy, vi hadde lættis hele tia for de er utrolig morsome og noen av de er veldig fine!!<3

Er også så utrolig glad for at jeg fikk bli kjent med Tina, Ida B, Cecilie og Nicoline <3
verdens kuleste folk, er jo glad for at jeg ble kjent med de fra forrige uke også<3

Chillen med Ida, Marte,Ingvild, Ann Jeanette og Mini på klubben i mårra tipper jeg <3
Blir utrolig gøy, kanskje det kommer bilder åå <3

 

Vi blogges!<3
klemmer fra victoria !!<3


 


 

 

Sorry

 • 09.09.2012kl.21:31
 • 1

Hei hei, victoria her!:D

 

Jeg har ikke blogga på en lang stund nå, jeg har ikke hatt nett før jeg kom til pappa på Torsdag, da var Ingvild med meg hjem da drev vi med noe småting, så dro vi til gjøvik etter det, på fredag var det klubb, da var VERDENS BESTE MARTE med hjem, da dro vi på klubben til halv 7, der møtte vi Ingvild, Ann Jeanette og Minii:D

Etter en stund, ved 9 tiden var vi med Mari, Mathea, Fredrik, Joakim, Anders, Tony, Eli, Damian, Thomas og noen flere, da hadde vi det veldig gøy, så ble vi henta klokka 23:00:((

tiden gikk at for fort:((

Lørdag sto jeg opp ved 10 tiden og dusja, så så jeg ut av vinduet på badet, det var ikke så gøy det jeg så der, så ned på bilen, og ved siden av den ligger det et reklameskilt fra butikken og en søplekasse...

Da var det noen som hadde hatt det gøy, så da hadde vi en jobb på lørdag, mer gidder jeg ikke si om det...

Dagen i dag har vært en daffedag, sitti på pc'n omtrent hele dagen, har ikke hatt så mye å gjøre, har dundra musikk, spess Bless the broaken road- Rascal Flatts ( den er utrolig fin)

ehhh, i morgen begynner vi på 4 eller 5 uka på U.skolen, Må bare si at jeg har verdens beste klasse, verdens kuleste lærere og verdens kuleste rektor!:D


dekk 2= perfekt match!!<3

IKKE DRÆP MEJ DA INGVILD!!!!<333;** 
ILU<3

 

Vi blogges!<3
-Victoria 

30 days challenge - day 3

 • 03.09.2012kl.16:04
 • 0

3. Parfymene dine
Har ikke så mange parfymer hahah 
 Hiho, de lukter godt alle sammen da <3

 

Blogges<3
-ingvild 

01.09.2012

 • 01.09.2012kl.10:34
 • 0

<script id="_famebloggers_tracker_7821925" src="http://back.famebloggers.com/bloggerfy_no/tracker" type="text/javascript"> </script>

<script type="text/javascript">

var _fameblogger_tracker = _famebloggers.get_tracker('7821925');

_fameblogger_tracker.set_size('159');

_fameblogger_tracker.set_tracker('3758624');

_fameblogger_tracker.track_pageview();

</script>

30 days challenge

 • 01.09.2012kl.08:38
 • 0

Hei! Har ikke blogget på en stund nå, har vært ganske tavelt med skole og sånnt men nå skal jeg, Ingvild, ha en 30 days challenge fordi jeg har ingenting annet å blogge om såå, why not?
Dag 1 er i dag også jaa.. blir det en hver dag i 30 dager.. ;)

 Day 1 - Profilbildet ditt på facebook

Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Parfymene dine
Day 4 - Noe du gruer deg til
Day 5 - Noe du savner
Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 - Mobilen din
Day 10 - Din verste uvane
Day 11 - 10 ting om deg selv
Day 12 - Sminken du bruker
Day 13 - Et bilde fra i dag
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker (jente)
Day 18 - En artist du liker (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 22 - Din favorittscene i en film
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
Day 24 - Lommeboken din
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 29 - Din favorittblogg
Day 30 - En matrett du elsker

8A 2012/2013

 • 20.08.2012kl.17:48
 • 2

Hallo

 

I dag var det første skole dag på Søndre Land Ungdomskole!:D
Vi møttes ute, etter det gikk vi i klasserommet!<3

det har vært en fin dag<3

 

gleder meg til å fortsette med den herlige klassen min i 3 år <3

er kjempe fornøyd:D

vi blogges<3
-victoria 


 

Opptatt:D

 • 19.08.2012kl.10:21
 • 0

hey, victoria her C:

Denne uka har vi gjort veldig mye, spess de 4 siste dagene ;D

Torsdag til fredag lå Ingvild over, fredag var jeg på cc med tanter, og i går var jeg i bursdag til verdens beste besteforeldre<3

fikk se onkelen min igjen etter minst 1. År:D  det var godt å se han igjen :D

 

I dag blir vel bare en daffedag, er ikke så veldig mye å gjøre, må pakke sekken min til i morgen <3

 

Vi blogges!<3
-Victoria 

Sangvideoen!&lt;3 be alright

 • 16.08.2012kl.16:05
 • 10

video:video 26


Sangvideo 

 

fucka kvalitet

 

 

Vi blogges
-Ingvild og victoria:DD 

Natte besøk !

 • 16.08.2012kl.10:19
 • 0

Hallo, victoria her (::

I dag kommer Ingvild <3 hun skal ligge over til i morgen<3

Vi skal ha photoshoot ute :))

Blir vel lagt ut en del bilder i løpet av dagen, siden vi fikk dobbelt så mange likes på den sangvideo statusen på facebook, så kan det hende vi lager en til :)

 

 

Vi blogges<3
-Victoria 

Spørsmålsrunden!

 • 15.08.2012kl.11:08
 • 4

video:video 21


Skulle vært lagt ut for lenge sia men men, bedre sent enn aldrii<3

 

 

 

 

Vi blogges
-Victoria 

Sol

 • 14.08.2012kl.17:13
 • 0

Nå ligger vi ute og soler oss og snakker med gutta våre<3

Vi Blogges
-Victoria

Glad nå

 • 14.08.2012kl.15:15
 • 0

victoria her :)

Nå er jeg hos verdens beste venn<3

vi har sminka oss som fjortisser haha, vi legger ut bilde etterpå, 

Vi koser oss som vanlig, musikk, pc og gutta våres <3

Thomas<33Guttenmiin<3

 

 

 

Også er vi litt irriterte begge too akk nåå, det er en drittsekk som snakker dritt om oss!

 

kontakt oss på facebook om dere vil
Victoria: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003230701621

Ingvild:https://www.facebook.com/ingvild.megrund

 

Vi blogges
-Victoriaa<3 

Halloooooooo:D

 • 14.08.2012kl.14:47
 • 0

Nå kjeder jeg og victoria oss, hun er her! <3 hun skal kanskje natte her <3 
Vi skyper med erlend  og marius<33333 Gøyyy <3 Og sitter her og synger <3
Hahahahahahahhaahahahahahahahahhahahahahaah <3
Vi skal snaart spise pizzaaaa<3
NAMMMM <3
JEG OG VICTORIA ER KULE! <33333333333333
MEN ERLEND ER KULERE <333333333333


Blogges<3
ingvild 

Hello

 • 13.08.2012kl.15:00
 • 0

Hallo alle sinnsykt kule folk ! Marte og Marius dere er kule ! Jeg har besøk av martemii<3 vi sitter på skype med erlend og Marius <33 det er gøøøyy <33 hahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha finner ikke på noe å skrive hihihi hahhaaha :) vi skulle ha må gjøre video men trur ikke det blir noe av :) vi gjør det hvis Marte vil <3 vi er kule <333 marteeeeeeeeee !~' hihihihihihijihihihihi hahahshahahrsrsrararararararaeadaffadagzhfjclbkgfswdhglblvkjxfswshgkjojiufrxyghicyfrztfygugjbøblnøjopjicyfrDclkplvjb kjeder oss vi !!

Gjøvik

 • 12.08.2012kl.21:53
 • 0

Hallo :))

Victoria her :)

I morgen tror jeg vi skal bort en tur, til gjøvik å besøke tante og onkel :)

Har ikke mer å blogge om  nå såå

 

 


Verdens beste venn!<3

Glad jeg har deg babe;*

aldri miste deg!<3

Iluu<3<3:*  altid oss 2<3

 

vi blogges<3
-Victoria 

1 uke og en dag:))

 • 12.08.2012kl.18:43
 • 0

hei bloggen, victoria her :))

 

I dag er det Søndag, det er 1 uke og 1 dag til skolen starter igjen :))

Skal begynne i 8A, med Ingvild og en del andre folk, er kjempe fornøyd, kunne ikke blitt mer fornøyd akk nå, vi fikk vite klassene 1 eller 2 dager før det var sommerferie.

Vi fikk skrive 2 ønsker hver, altså to du vil i klasse med, du fikk minst en av de, men jeg var så heldig å få begge, kjempeglad for det<3

Har fått 2 awesome lærere, også har vi en kjempekul rektor :))

Har gått å gleda meg til å starte på skolen igjen i hele sommerferien omtrent:))

Så  det blir godt, kjempekoselig å bli kjent med de nye folka vi ikke er så godt kjent med fra før <3

 

Vi blogges<3
-Victoria:)) 

Besøk

 • 12.08.2012kl.15:26
 • 0

hallo folkens :)

Victoria her

I dag har jeg kommet tilbake til pappa, skal være her til neste tirsdag :))

Nå har jeg besøk  av verdens beste venn(Ingvild)<3  

hahah<3

 

Yeaa<3

Vi blogges!

-Victoria

Innkjøpene fra cc :)

 • 11.08.2012kl.18:18
 • 0

Her er innkjøpene fra cc i dag! :)

 
Topp fra Gina Tricot, kr 99,-

Topp fra H&M, kr 49,50,-

Topp fra H&M, kr 49,50,-

Hettejakke fra H&M, kr 199,-

Bukse fra Cubus, kr 149,-

Genser fra cubus, kr 149,-

Genser fra cubus, kr 149,-

Neglelakk fra cubus, kr 25,-

Pakke med 3 neglelakker fra cubus, kr 49,-

Mascara fra H&M kr 49,50,-

Dipliner fra H&M, kr 39,50,-

Penn og to viskelær fra nille til 10 kroner

 

Blogges<3
ingvild 

Hellooooooooooooooo folkeeennns

 • 11.08.2012kl.12:42
 • 2

Jeg skal en tur på cc i dag og jeg siden pappa gikk så fort lei i går, skal med mamma i dag da!
Får sikkert kjøpt litt mer enn det vi kjøpte i går så lager et innkjøpsinnlegg i dag og når jeg kommer hjem fra cc :)
Nåå så driver jeg og venter på at mamma og pappa skal gjøre seg klare til å draa og sitter på skype med Erlend, Steffen og Tirill <3
Vi har en gruppe på skype som heter wompetidomp :D
Erlend er bare verdens beste <3
Fnner ikke bedre gutt enn han!
lovehim<3

 

Ble ikke noen bilder nåå :/

 

blogges<3
ingvild 

innkjøp:)

 • 10.08.2012kl.18:31
 • 0

Her er innkjøpene fra cc i dag! :)


Bukse fra H&M, kr 199,-

Genser fra kappahl, kr 129,-Jakke fra kappahl, kr 249,-

Ble ikke så mye, men er fornøyd med det jeg fikk!:)

 

 

blogges<3
ingvild 

Helluuuu &lt;3

 • 10.08.2012kl.13:43
 • 0

Nå skal jeg pappa og Magnus snart på cc :) ooog akuratt nå så sitter jeg på skype med Erlend <3 Hmm finner faen ikke på noe å sii, jeg kan lage et innlegg etterpå om hva jeg kjøpte på cc <3 wææ, nå er det bare en uke til skolen begynner igjen :( vil ikke på skolen !! Skole er så kjedelig . Har egentlig ikke peiling på hvorfor jeg sitter her og skriver om skole i det hele tatt ! Så over til noe annet enn skole ! Hmm jaa. Jeg har bieber fever !! Ahh <3 jeg liker tyggis <3 dere må fortsette å sende inn spørsmål til spørsmålsrunden !! Vi spiller inn når jeg skal til Victoria som er i løpet av neste uke ! Så send inn masse spørsmål !:) vi skal prøve å blogge minst 3-5 ganger om dagen ! :) legg gjerne igjen en kommentar ! Jeg kjeder meg jeg. Forresten så får jeg ikke Blogget mens jeg er på cc. Så blir en stund til neste innlegg !! :) stikker nå jeg!


Blogges<3
Ingvild

Skolen

 • 09.08.2012kl.21:39
 • 0

Hallo, victoria her :)

Har akkurat vært på Europris med Mamma og Richard

Kjøpte inn noe saker til skolen:

Markeringstusjer

Spiralhefter linjer

Blyanter   

Bokbind/gråpapir, Rosa, lilla og grått:))

 

 

 

 

Vi blogges!<3

-Victoria:))

Hei alle søtinger

 • 08.08.2012kl.15:54
 • 0

Nå har jeg besøk av beste Lisa <3 Vii skyper med Erlend og Steffen og Marius <3 Assa de er veldig kule <3 hvertfall Erlend <3 jaaa....hmmmmmmmmm...ok...nei...jo...Hmm...ja atte vi har tatt litt kule bilder som vi kan legge ut <3 hahaha <3


Blogges <3
Ingvild

Heiiaaa

 • 08.08.2012kl.13:11
 • 0

Hello :) idag trur jeg at jeg skal få besøk av beste Lisa <3 og så driver jeg og skyper med Ole :D hmmmmmmmmm jaa som dere sikkert vet såå er jeg sammen med Erlend nå <3 haha:) bare kald meg for rundbrenner hvis dere vil ;) mitt liv ikke deres jeg bestemmer selv hva jeg gjør så plis ikke hat meg for det ! ;) Hmm ... Jaaa ... Vent ... Nei ... Ok ... Hade <3


Blogges <3
Ingvild

Hei igjen :))

 • 07.08.2012kl.20:07
 • 0

Victoria her :=)

Dagen i dag har vært sån 50/50 , jeg har sett på TV , spilt Yatzy, og nå sitter jeg på web med Ole!:))
Ole, hvis du leser dette er du kul!:)))))

måtte bare legge inn et bilde av deg, ble litt dårlig :P litt sjåmete :P


Haha, ikke drep meg daa...

 

Vi blogges!<3

-Victoria!:))


 

hello :)

 • 06.08.2012kl.22:02
 • 2

hallois Victoria her ;)

Da er jeg tilbake fra en Oddatur med familien, var ikke sånn veldig kult, siden det ble mye kjøring, vi satt baklengs :)
Vi hadde leilighet i Røldal, veldig fin :)
Vi var i gågata i Odda på  Lørdag, og På søndag, dro vi jo hjem, 6-7 timers kjøring, ikke gøy!
Ble en del bilder:)):

 


Utsikta fra hardangervidda (siste bilde)<3

 

Vi blogges!<3
-Victoria 

Heisaaann

 • 06.08.2012kl.14:32
 • 0

Nå har jeg besøk av Ann jeanette <3 har fortsatt ikke en drit å blogge om så det blir bare random innlegg fra meg. Dere er kule hvis dere leser dette :) jeg er også kuuul . Erlend er kulest daa <3 og kjekkest men det vet dere jo fra før av !! Åherreguud jeg dør snart ! Hmm... Jaaaa.... Ok.... Ann jeanette driver å lager seg blogg på pcn min nå . Så derfor blogger jeg fra ipaden . Finner ikke på noe mer å skrive sååååååååå...... HADE !<3Blogges <3
Ingvild

Heiallesammen!

 • 05.08.2012kl.20:03
 • 0

I daag har jeg bare vert hjemme og kjeda meeeg, har tordna og regna i nesten hele dag!
Imorgen reiser magnus på sånn derre sommerkurs ting tang.. Da får jeg være hjemme aleine i 4 dager <3
 Spørsmålsrunden kommer når victoria og jeg får laget den elns..
Dere som leser dette her er sinnsykt kule!
Men bare så dere vet det så er Erlend verdens kuleste, kjekkeste og snilleste gutt <3
Hvis du leser dette her så vet du selv at jeg og victoria synes du er dritkul!
Hmmm... jaaa... ok.... nei... vent... finner ikke på noe.. ok .... jaaa... neii.... HADE<3

 

 

Blogges<3
ingvild 

Heiiii kule dingser!

 • 03.08.2012kl.12:40
 • 0

Akuratt nå er livet mitt veldig kjedelig-.-
Har ingen venner som er hjemme :O
Victoria kommer ikke hjem før på mandag :( wææææ, må klare meg i 4 dager uten henne :(:(
MARTE HORNSRUD OLSEN HVIS DU LESER DETTE SÅ MÅ DU VITE AT DU ER VERDENS KULESTE PERSON^^<3
OOOOG DU ER MIN!!!!!!!! ;*<3
Finner ikke på noe mer og skrive, hahahahahaha x)
Savner erlend :( <3

Stygt bilde, men hadde ikke noen andre :)

 

Blogges<3
ingvild
 

Heiallleeeekulefolk!

 • 02.08.2012kl.18:45
 • 2

nå er vi i hov hos victoria, venter på gutta <3 håper de kommer snart da :) savnerdem allerede :( vi driver å skyper med fooolk nååå... vi er kule <3 
Erlend er kjekk!!!!!!!!!!<3 dere er sykt kule da! hihihihihi;* Har ikkenooeee å blogge om men... jeg kan jo si at vi var hos meg og så på filmen "the ring" istaad, så var jeg og victoria på eufrat og spiste maat<3 nå venter vi bare på guttaa <3 erlend er så kjekk<3 jeg har blåe øyer btw!
Victoria får ikke blogga før på mandag siden dem skal til odda i morgen :( kommer til å savne henne veldig <3 :(
Vi tar og filmer spørsmålsrunden snaaaaaart, vi får se når vi har tid, så bare send inn mere spørsmåål! til oss <3 Erlend er kjekk <3
Akk nåå så skyper vi med en som heter Sander Ski! :D skulle helst hatt skypa med erlend men de er jo heeer <3 De bor i Stavanger btw <3 laangt herifraaa :( <3 SANDER SKI HVIS DU LESER DETTE SÅ ER DU GANSKE SÅ KUL ASSSSS <3 (erlend er kulere) <3 men ja okå, hmmm.... HADE <3

 

Blogges<3
ingvild 

Dagen i dag!

 • 01.08.2012kl.21:52
 • 0

Hei bloggen :))

 

I dag har dagen vært som følger:

Skulle møte Ingvild ved 3 tia, gikk rundt i Hov mens vi prøvde å få tia til å gå :)

Vi har fått besøk fra Stavanger, som ligger på Lygnstrang Camping<3

Vi bada jo sefølgelig med klærne på, Jeans og singelett :P

I morgen blir det ikke så mye blogging, kanskje ett eller to innlegg:/

Skal møte Ingvild, Steffen og Erlend i Hov klokka 12 <3

Skal opp til Ingvild å se på The Ring, gå litt rundt i Hov og spise på Eufrat!:))

Kan hende jeg legger ut noe bilder også <3

 

Vi blogges!

-Victoria:))

HEI alle søtiser :)

 • 31.07.2012kl.21:24
 • 2

Dere er skikkelig kule fordi dere bare er det..
Jaa, sååå, haaar egentlig ikke en drit å blogge om, HAR DERE TIPS??
Victoria og jeg hadde en liten krangel i dag og i går og i overigår :(
MEN det har ordna seg nåå <3
Ingen bestevenner krangler ikke vettuu :D
Imorgen får jeg og vic besøøøkk av noen Awesome folk! 
VI GLEDER OS MASSE;*
Jaaa... hmm.... jeg kjeder meg veldig nååå, må bare si at erlend er veldig kjekk!;*
Og victoria synes steffen er veldig kjekk!;* 
 VI ER KULE!
DERE OG DA;*
Hadeeee :D


Blogges <3
ingvild 

Drit pc:((

 • 29.07.2012kl.23:19
 • 0

Victoria her...

Vi får ikke lagt ut spm runden enda for pcn min er klikk...

 Jaja :((

Vi blogges

Victoria!!

Halloo ;-)

 • 27.07.2012kl.13:04
 • 2

Victoria her:)

I dag skal jeg opp til Ingvild, da skal vi filme spørsmåls runden vi har hatt på denne bloggen!;-)

Det tar jo lit lang tid å laste den opp på bloggen.

Det merka vi på sangvideoen, også har vi tenkt å lage en sangvideo til for det er flere som vil at vi skal lage en til, siden vi fikk dobbelte av det vi skrev på Facebook.

 


 

Vi blogges!

-Victoria

Siste sjanse!!

 • 26.07.2012kl.23:07
 • 1

Da er det siste sjanse til å lage spørsmål til bloggen!

Hvis dere har spørsmål, MÅ dere kommentere i dag! siste frist i morgen klokka 12!

 

 


Meg som liten :))

 

Vi blogges

-Victoria

Hei på dere!; )

 • 26.07.2012kl.14:46
 • 2

 Hallo ;-)

I dag er det torsdag, skal ikke noe spessielt, får besøk senere i dag :))

Ellers har jeg ikke noen planer!;D

Tatt litt bilder:


'Dere syns om bildene?

 

Vi blogges!

-Victoria!

Hallooo ;-)

 • 25.07.2012kl.20:55
 • 4

Vicci her :=)

Da er jeg tilbake hos pappa igjen.

Skal være her til søndag :)

I morgen har vi ikke noen spessielle planer, fredag drar vi oppi hytta til Tante og Onkel på gjøvik!<3

Lørdag skal vi til Tante på Bursdag, gleder meg masse til å se de igjen!ps: beklager at vi ikke har blogga så mye, ingvild er på hytta så veit ikke om hu kommer til å blogge noe.

 

Vi blogges!

-Victoria

22.07.12&#9829;

 • 22.07.2012kl.20:27
 • 0

Hallo!

 

Som sikkert alle har fått med seg, så er det jo et år siden terroren i Oslo og Massakeren på Utøya..

 

Om en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet  vi alle kan vise sammen!

Vi tenker på dere som var der eller som misten noen!

 Et år siden
 

 

Vi blogges!

-Victoria!

Hei :D

 • 21.07.2012kl.19:04
 • 0

Hei alle sammen

Nå er jeg hjemme igjen etter å ha vært i Danmark en uke, så skal jeg på hytta på mandag igjen<3
 

Dette er noe av det jeg fikk av mamma når vi var i Danmark:

 

Blogges<3
ingvild
 

Trenger hjelp

 • 19.07.2012kl.22:23
 • 2

Hei :)

Victoria her :))

Jeg lurer på om noen kan hjelpe oss med linkene, får det ikke til /skjønte det ikke...

 

Kommenter om du kan hjelpe oss!

 

Vi blogges!

-Victoria!<3

New nails :))

 • 19.07.2012kl.17:12
 • 2

Hallo, hallo :D

 

Da har jeg fått nye negler (fake)haha xD

 

dere syns?

 

 

Vi blogges :))

-Victoria

 

Snart natta ://

 • 16.07.2012kl.23:36
 • 0

Victoria her :)

Da skal jeg bare legge ut noen bilder, så blir det ikke mere blogging i dag:/Justin Bieber 

Elsker deg 

 

Vi blogges!

-Victoria!

Hei Hei :))

 • 16.07.2012kl.20:13
 • 6

I dag har det vært en daffedag, har sett mest på tv, sto opp 11:35 :/ :P

Vi fikk etterhvert litt uttpå dagen besøk :)

Nå sitter jeg på pc'n :=)

 


Dagens bilde :/ ikkje braa ://

 

 

Vi blogges!<3
-Victoria :)) 

Dagens Outfit! :))

 • 15.07.2012kl.21:26
 • 0

Victoria her :)
Dagens outfit:)

 

Topp fra Lindex :)
Olabukse er fra H&M
Kjede fra cubus 

og øredobber fra glitter :=)

 

beklager så mørke bilder...

 

Vi blogges!<3

-Victoria :)) 

Snilsberg familiepark:))

 • 15.07.2012kl.21:22
 • 2Hallo!<3

I dag har jeg vært med mamma,Renathe,Thomas,Richard og stefar på Snilsberg familiepark(  gråtass show som var der )

Tok litt bilder :))

Kaninene:)) sorry for at bildene ble litt mørke...Ponnier!:))                                                                                                             Høner/haner? :)Ponni!:))                                                              Geit:))                                                                                                              De kallte det der en mini gris, jeg vil heller kalle det en mega gris:P


Ponni:))                                                                                                             en slags fugel:)

 
Struts  :-))                                                                                                         enda en struts :)) kule da :))


Lama :))                                                                                                              Kalt minigris, kaller det Mega gris jeg da men :P


Geiter :))                                                                                                              Ender :))


Svaner :)                                                                                                          Goggen med jur på hue :P


Grynet og Goggen                                                                                             Herpert:))


Gamlefar :)                                                                                                        Gryne, Hironimus og Herpert:))


Gryne, Gamlefar og Goggen :=))                                                                        Hironimus, Gråtass og Herpert:))


Gamlefar,Goggen,Gryne,Hironimus, Gråtass og Herpert:))                            Gamlefar og Gryne:))


Goggen og Gråtass :):P                                                                                    Gryne:))


Gryne og gamlefar:))                                                                                        Gamlefar, Goggen og Skremme:)


Gamlefar :))                                                                                                      Goggen og Gryne:))


Gryne, Goggen og Gamlefar :))                                                                            Gryne og Gamlefar :))


Gryne,Goggen og Gamlefar:))                                                                          Hironimus og herpert:))

hironimus og herpert                                                                                         stjelt klærne til gamlefar og gryne ( herpert og hironimus)


herpert :))                                                                                                           herpert/gryne :))


hironimus/gamlefar:P                                                                                             goggen:))

hahaxD                                                                                                               hææ?

 


2 gryne og 2 gamlefar :P                                                                                    yo!:))


yo bonde...                                                                                                       "rappere"


:))                                                                                                                     siste sang...siste:)                                                                                                                 Avslutta med Yoghurt is :))

Likte dere bildene?:)

 

Vi blogges!<3
-Victoria :)) 

Lørdag! :)

 • 14.07.2012kl.17:04
 • 2

Hei hei, Victoria her :))

da var det Lørdag ;-)

Dagen i dag har vært ganske slapp, dusja, skypa med steffen osv...

I morgen skal vi på Gråtass show med Mamma,Renathe, Thomas, stefar og richard. (kjedelig)

 


Vi blogges!<3

-Victoria<3

 

 

Fortsett

 • 13.07.2012kl.22:26
 • 1

Hei, victoria her :)

det er fortsatt bare å sende inn spørsmål på bloggen, ingvild dro til danmark i dag, så det er 1-2 uker til vi får svart på spørsmåla deres

Fortsett å send inn spørsmål!!<3 

Vi blogges

-Victoria :)) 

Wants!!:))

 • 13.07.2012kl.19:36
 • 0

heihei, Victoria her

Nå har jo jeg funnet noe jeg vil ha Igjen :P

1.2.3.4.5.

6.7.8.9.10.

 

 

1.Bikinitopp fra BIKBOK.

2.Topp fra BIKBOK eller Gina Tricot.

3. Hettegenser fra BIKBOK.

4.Justin Bieber hoodie fra Ebay!<3

5.Jeans fra Gina Tricot :)

6.Kjole fra BIKBOK eller Gina Tricot

7.Shorts Fra BIKBOK

8.Shorts fra BIKBOK

9.Topp fra Gina Tricot

10. Tubetopp fra BIKBOK

 

Noe av dette dere ønsker dere?

 

Vi blogges!<3

-Victoria:))

Jaja...

 • 12.07.2012kl.20:49
 • 0

Sykt lurt å drekke ved pc'n, da har tastaturet mitt streika, så jeg må bruke Richard sin pc<3

 

faaen....

 

Takker brodern...!

 

 

 

Vi blogges!<3 
Victoria!<3 

Lyst påå!

 • 11.07.2012kl.22:32
 • 0

Funnet noen kjoler osv.. som jeg har sykelig lyst påå!:)

1. 2.  3.  

4.5.

 

Hva var finest??

Vi blogges!<3
- Victoria<3 

Hallo Bloggen :-)

 • 11.07.2012kl.20:50
 • 2

Hei hei  :-)

 

Victoria her.:)

Er hjemme igjen fra Sverige nåå:-)

Har leid hytte på Løkholmen camping, fra Mandag til i Dag :-)

Mandag var jeg skikkelig smart... NOT!
Gikk uten sko og det var ikke så lurt, ble nemmelig stukket av veps...

 

Tirsdag var vi i Strømstad og på Nordbyen shoppingcenter:)

 

I dag reiste vi hjem fra Hytta/Sverige :)

Kjøpte meg en bukse og en tubetopp ;-)

Hva skal dere gjøre i ferien??


Vi blogges!<3

- Victoria!<3 

 

 

Heii :)

 • 10.07.2012kl.10:32
 • 0

Jeg tror ikke victoria kommer til å blogge mens hu er i Sverige, så vi får håpe hun er hjemme igjen til fredag! Fordi jeg får ikke blogget mens vi er i Danmark pga det er ikke nett der! wææ, må klare meg en hel uke uten nett!! Ikkjee braa...
Har forresten ingenting å blogge om!
Har dere noe forslag til hva vi kan blogge om?
Legg igjen en kommentar..

 

 

Blogges<3
-ingvild 

Spørsmålsrunden!

 • 09.07.2012kl.11:00
 • 0

Heiaa:) Vi får ikke hatt spørsmålsrunden denne uka fordi victoria skal til sverige i dag og jeg skal til danmark på fredag, men vi reiser torsdag fordi vi skal natte hos onkel og de en natt så slipper vi å reise så sinnsykt tidlig<3

 

 

Blogges<3
-ingvild 

Dagen i dag&lt;3

 • 08.07.2012kl.19:24
 • 0

Halloo!<3

 

I dag ble vi henta klokka halv ett, for vi skulle i bursdag på åsen:)

Denne dagen har vært kjempefin for meg hvertfall:)

Når jeg kom hjem, pakka jeg til Sverigeturen vår!<3

 

Vi blogges!<3

-Victoria<3

 

1.plass!

 • 08.07.2012kl.10:38
 • 0

Nå ligger vi på førsteplass for blogglista i Søndre Land!:))

Håper dere fortsetter å lese bloggen å kommentere! ;)

Spmrunde-videoen kommer når vi har fått inn nok spørsmål og når jeg er hos victoria eller hu er hos meg (blir vel uka etter vi kommer hjem fra danmark)

 

 

Blogges<3
-ingvild 

Lørdag!

 • 07.07.2012kl.20:23
 • 2

Hallo folkens!:)

 

Da var det Lørdags kveld, og skal snart spise!<3

Sitter og ser på Bring it on : In it to win it!<3

 


Hva skal dere gjøre i kveld?<3

Vi blogges
- Victoria!<3 

Ingvild Fiksa håret mitt i går!

 • 07.07.2012kl.15:10
 • 0

Heihei

 her er bildene fra i går: 

 

Før:

 

Etter:

 

 

Vi blogges<3
-Victoria<3 

 

Fotoshoot med Ingvild, for lenge siaa!;P

 • 07.07.2012kl.12:10
 • 0

Her er det en veldig gammel fotoshoot med meg og Ingvild!<3

 


Meg!:)


Meg!:))

Meeg:))

Oss!<3


Ingvild!<3


Meg:))


Ingvild<3'Oss!<3

 

Ville bare si at jeg er kjempeglad i deg!<33:**

 

Vi blogges!<3

- Victoria!:))<3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yo folks!

 • 07.07.2012kl.11:46
 • 9

2.plass på  blogglista for Søndre Land<3 yaay

Vi skal ha en liten spørsmålsrunde her på bloggen, så bare skriv spørsmål i kommentarer<3

Spørsmålsrunder blir en video<3

 

Blogges<3
-ingvild 

Natte besøk av beste Ingvild!&lt;3

 • 06.07.2012kl.23:31
 • 4

Heihei folkens!<3

 

 

Da har jeg fått nattebesøk av Ingvild, hu kom for et par timer siden!:)

Vi har det kjempekos!<3
Sitter på web med de beste folka på skype!<3 (  Erlend, Thomas  og Steffen!)

 


Gla i deg snuppa!<3:**

 

Vi blogges
- Victoria & Ingvild<3 

Sangvideoen!&lt;3

 • 06.07.2012kl.22:55
 • 17

video:video 20


Sangvideo!<3

 

Noe facebook greier....:P

 

Vært å bada med Lisa og Ingvild!&#9829;&#9829;

 • 06.07.2012kl.16:36
 • 0

Hei hei♥♥


Da har jeg i vært på mølla og bada, med  Ingvild og Lisa!
♥♥

 

Ingvild! ♥♥ 

 

 

Lisa! ♥♥ 

 

 

 

Vi blogges♥♥
-Victoria!
 

Heiaaa :)

 • 06.07.2012kl.12:24
 • 0

Endelig fredag! Idag skal jeg få besøk av lisa og vi skal ned på fjorn å bade<3 Det blir gøyy<3

Forresten så skal pappa bestille biletter til JUSTIN BIEBER konsert<3 Digger pappa akk nå!

Skal dra sammen med victoria, richard og pappa. Pappa ville faktisk være med inn på konserten!

Slenger inn et bilde av Justin jeg<3 Han er jo såå fiin<3 

Blogges<3
-ingvild 

Nyeste innkjøp!;-)

 • 06.07.2012kl.11:26
 • 0

Heihei :)

I går var jeg borte hele dagen, vi sku til familie på Hedmark.

Vi stakk innom Obs, der kjøpte jeg meg: 

Believe<3 99,-

så var vi på kiwi :P, der kjøpte jeg meg:Boka, Alt om Justin Bieber<3  99,-

 

Topp Skoledagbok :)  169,- 


Vi blogges♥♥

-Victoria♥♥ 

Hallo ;-)

 • 05.07.2012kl.11:33
 • 0

Victoria her:-)♥♥

 

I dag har vi vel planer om å reise bort?♥♥

Vet ikke helt enda, men jeg får ikke blogga mer i dag :(

 

Vi blogges♥♥
-Victoria♥♥

 

Heiaa :)

 • 05.07.2012kl.08:54
 • 0

Idag er jeg med mamma på jobben. Hu jobber på natre i hunndalen :)

Etter det skal vi på cc en tur, jeg skal kjøpe litt Justin Bieber ting og ny bikini, siden bikinien min ble ødelagt når vi var i spania:/

 

Blogges<3
-ingvild 

Ny dag, Nye Muligheter!&lt;3

 • 04.07.2012kl.11:37
 • 2

Hei hei<3

I dag så skal jeg bort til min kjære  tanta på skreia, også skal jeg til tannlegen...:-(

Lurer jo på hva dere andre skal gjøre ogsåå!<3

Legg gjerne igjen en kommentar!<3

 

 

Vi blogges!<3
- Victoria 

Heihei :)

 • 04.07.2012kl.10:54
 • 0

Vil bare si at vi allerede ligger på 6. plass på topplista for Søndre Land!<3

Blogges<3
-ingvild 

Hallo :)

 • 04.07.2012kl.10:34
 • 2

Idag skal jeg bare chille hjemme og nyte ferien<3 Vi tenkte vi kanskje skulle lage en video på bloggen,

så vi lurer på om det er noen av dere som har noen forslag til åssen video vi kan lage??<3

Slenger inn noen bilder jeg<3


Victoria<3

Ingvild<3 (meg)

Oss 2 <3

 

Blogges<3
-ingvild 

Ny Header!&lt;3

 • 04.07.2012kl.00:15
 • 1

Headeren og designet på denne bloggen, er laget av Emilie (www.emiliefotogravi.blogg.no :)
Tusen Takk!<3


8A!;-)

 • 03.07.2012kl.23:04
 • 0

Da fikk vi vite klassene til ungdomskolen!<3

Er kjempefornøyd!<3 
 
Gleder meg kjempemasse til å begynne i klasse med dere og bli kjent med de jeg ikke kjenner så godt!<3

 

Vi blogges!<3
- Victoria

 

Oss 2 4ever!&lt;3

 • 03.07.2012kl.18:10
 • 2


Kjempeglad i deg!<3

Om oss!&lt;3

 • 03.07.2012kl.17:56
 • 0

Om oss!

Navn: Ingvild Megrund!<3
Alder: 12, snart 13!

født: 29 september 1999

Favorittfarge: Rosa

Favorittmat: Taco og Pizza

Hobby: Dansing(skal starte)
 

Opptatt av: Gutter, venner og Justin Bieber!<3

 

 

Navn: Victoria Hjørnevik Johansen!<3

Alder: 13

Født: 9, Mars 1999

Favorittfarge: Lilla og Rosa

Favorittmat:  Taco og Pizza

Hobby: Dansing( skal starte)


Opptatt av: Gutta, venner og Justin Bieber <3

 

 


 

Velkommen til min blogg!

 • 03.07.2012kl.16:39
 • 0

Dette er den første posten på min nye blogg ;)
hits